Artikel

Profiteren van een stijging van de AEX met 100% inleggarantie

|
Terug naar overzicht

Overweeg je om (meer) te gaan beleggen, maar wil je niet het risico lopen je inleg te verliezen? Dan is de ING AEX 100% Garantie Note mogelijk iets voor jou. Hiermee kan je profiteren van een stijging van de AEX Index terwijl ING garandeert dat je jouw inleg terugkrijgt aan het einde van de looptijd.

Meer informatie over dit product vind je via deze link.

Bij dit product loop je kredietrisico op ING Bank N.V. Dat betekent dat in geval van faillissement of surséance van betaling van ING Bank N.V. je jouw inleg niet of niet volledig kan terugkrijgen. De Note keert geen dividend uit. Voor dit product is een prospectus beschikbaar

Dit is reclame. Raadpleeg deze link voor het prospectus en lees het Essentiële-informatiedocument (EID) van de ING AEX Garantie Note voordat je een beleggingsbeslissing neemt.

Meer informatie over deze ING AEX Garantie Note, de risico’s en de link naar het prospectus kan je ook lezen in de brochure. Hier vind je ook uitgewerkte voorbeelden over de werking van dit product. In de voorbeelden is geen rekening gehouden met de kosten voor het aanhouden van de Zelf op de Beurs rekening en eventuele belasting die je betaalt over je box 3 inkomen.

Cirkel.png