Telecomprovider Caiway gaat verder als DELTA

2024-08-13T09:18:35.000+02:00

SCHIEDAM (ANP) - Telecomprovider Caiway gaat verder als DELTA. De provider trekt een jaar uit om klanten over te zetten naar een nieuw abonnement, dat vergelijkbaar is met hun huidige Caiway-abonnement. Caiway en DELTA zijn al jaren onderdeel van moederbedrijf DELTA Fiber en gebruiken hetzelfde netwerk.

Caiway biedt ook abonnementen aan voor mobiele telefonie; ook deze worden in de toekomst omgezet naar DELTA. Klanten behouden hun abonnement en telefoonnummer, ook de simkaart hoeft niet vervangen te worden.

Het is niet duidelijk hoeveel klanten Caiway heeft. Moederbedrijf DELTA Fiber biedt glasvezel aan verspreid over Nederland. Volgens het bedrijf hebben ongeveer 1,7 miljoen huishoudens de mogelijkheid een aansluiting te krijgen op dit netwerk via een van de providers.

Disclaimer

Bron: ANP. Dit bericht is afkomstig van een derde partij en integraal geplaatst. ING is niet betrokken bij en heeft geen invloed op de informatie die op een externe website wordt weergegeven. Zie ook de algemene disclaimer.